Beintøft

 
 
 

7B ved Bergseng skole vant Beintøft 2019

Tirsdag 8. oktober dukket Miljøagentene opp i klasserommet til klasse 7B på Bergseng skole i Harstad med en sjekk på 30 000 kroner og en stor Beintøft-kake!

Elevene i 7B på Bergseng skole har gått til skolen hver dag i september og har samarbeidet om å løse kreative ukesoppdrag. Til sammen har klassen gått 1 840 kilometer, og totalt har alle deltakerne i Beintøft gått nærmere 32 ganger rundt jorda – nesten 1,3 millioner kilometer! Hver uke har deltakerne i Beintøft forsøkt seg på ulike tema; trafikksikkerhet, natur, matpakkens reise og forsøpling.

I forkant av avsløringen hadde lærer Liv Osestad holdt godt på hemmeligheten om at klassen har vunnet Beintøft 2019. Elevene ble lurt trill rundt da ordfører Kari-Anne Opsal først kom inn i klasserommet og snakket om nybygg av skolen. Så kom plutselig Miljøagentene inn døren og annonserte at klassen hadde gått av med seieren i konkurransen! Først kunne de ikke tro det, men når elevene endelig fikk fordøyd nyheten kom tårene i øynene, og latteren og jubelen satt løst. Tillitsvalgt i klassen tok imot sjekken på vegne av klassen og fortalte om hvordan de hadde jobbet sammen om å løse oppdrag og gått hver dag!

Elevene får selv bestemme hva de vil bruke pengene på, så lenge det er miljøvennlig! I tillegg til førstepremien deler Miljøagentene ut 5.000 kroner til de beste klassene på hvert trinn nasjonalt og de beste i hvert fylke.

Se alle vinnerne her


Tillitsvalgt i klassen blir overrakt sjekken fra Miljøagentene


Ordfører Kari-Anne Opsal deler ut Beintøft-kake til vinnerklassen på Bergseng skole


Vi gratulerer 7B på Bergseng skole med seieren i Beintøft 2019!

Lukk